Vad du anförtror åt mig, det ska jag anförtro åt dig.

Har klippt av håret, färgat det och är nu nöjd som en liten bebis efter en måltid! Det är tjockt och topparna är jämna så nu ska jag bara vänta på att det ska växa, så att sommaren 2012 kanske jag också får gå runt med långa fina flätor och så allmänt chill ut. Blev lite sugen på att tona håret i en brun nyans eller kanske lite rött men jag måste överlägga det med experter innan jag gör något sånt. Är lite ironisk och dampig idag, därför tar jag molly under armen och tar mig ut i vimmlet, om det nu finns något.. Men jag känner mig ganska trevlig idag så det finns ju ingen mening i att inte dela med mig utav det! Hur som helst lekte jag med carro idag och hade det mysigt i hamnen, fick känna på hennes nya snygga kamera också!! Inte helt fel att spendera en solig och fin dag som denna med henne.



Jag är det hjärtat.

Känns som att jag blivit överkörd av en buss.. Gjorde en repris från förra året och ramlade med moppen igen! Men smärta går över och ingen har väl dött av blåmärken förut? Tur jag hade som var ledig idag och inte behövde jobba! Annars då? Jo jag hade det ganska roligt på cafet igår och alla är så snälla, det enda negativa är väl mangoraja dressingen, lukten är nästan omöjlig att tvätta bort! Ska iaf njuta av min lediga dag med lite fotograferande och goda vänner!



Gitarrer, trummor och bas!

Gitarrer, sång, lyckliga människor, älskade vänner och ett jävla drag! Livet är underbart!



Du är ingenting i närheten av att vara ödmjuk så där ljög både du och jag.


Förändring är inte alltid lösningen på allt.


Speak out!



Ozzy Osbourne look-a-like!

Måste visa! Köpte ett par runda pilotbågar idag på en second hand butik här i sundsvall idag. Inte nog med det så handlade jag dom av en av stans snyggaste pojkar! Mycket bra service!!


Elsa Gustafssons liv blir serie!

Åhh tackar devote för nyheten. Sofi Farhman kommer göra en webserie på tv3 utifrån hennes tre böcker Elsas mode, Elsas värld och henne tredje kommande bok. Älskar böckerna!!! Och jag som annars hatar att läsa, men detta är ren inspiraton! Riktigt bra dag idag!!!



Glädjen som uppstår..

Prisa gudarna här kommr skatteåterbäringen!! Nästan i alla fall, min kära iphone kom tillbaka idag och jag sitter nu och återställer den med alla nummer och fineser. Fick ju ut en ny så den här gången kommer jag vara rädd om den på riktgit! Ni får stå ut med att det ser knasigt ut på bloggen för jag somnade igår och hinner inte fixa det nu. Hörs senare!


Såna där saker som man kan köpa hur många som helst utav.

Nya skor från din sko rean för 299:-



För jag måste gå min väg. Den vägen man går själv.

Ska slänga på mig träningsskorna och träna för första gången på ett bra tag! Skäms nästan för att jag inte tränat så mycket denna sommar.. Kan ha att göra med att jag faktiskt levt livet och sen inset att jag nog inte kommer att fortsätta spela fotboll längre, tänker åtminstånde ta ett litet uppehåll igen! Jag älskar fortfarande sporten men för mig just nu så funkar det inte.



Håriga tankar.

Jag vet inte vad jag ska göra, har sådan otroligt åååååångest! Vill klippa mig och färga håret innan skolstarten men jag vet inte hur.. Har suttit och spanat in snygga gynning och hennes otroligt fina page och sen har vi ju ulrikke lund och blick och allihopa ser så mogna och fina ut i sina korta frisyrer men mitt enda problem är när det vuxit ner till nyckelbenen igen och intar någon form av mellan längd. För ska jag klippa page då ska det vet till mitten av halsen om inte lite kortare, men då kommer jag antingen måsta hålla det i samma längd eller så kommer jag få stå ut med mellan längden igen.. Mitt hår växer långsammare än vad en snigel tar sig fram och jag vill ju ha långt hår kanske.. Så kanske borde jag bara toppa det och låta det växa för det är ju trottsallt nästan vid brösten snart, fortsätter i alla fall med det blonda, vågar mig inte på något annat.. Lite hjälp från er skulle inte sitta fel heller! XX


Sweet surrender

Vaknade med sjuk magvärk så vände mig om jag tog en rejäl sovmorgon. Blir en super sovmorgon och sen har jag mest bara legat och kollat på ugly betty! Efter att tyvärr ha sett klart på alla säsoner av gossip girl så känns det tomt, har sett på ett avsnitt innan jag ska sova dom gånger det gått, blev helt uppslukad av serien. Sån inspiration och det väcker modesinnet så det bara sjunger om det! Men allt fint har ett slut, längtar till säsong 5!! Så nu fick man visa sin nördiga sida också.. Nu ska jag ta tag i livet. XX



~ För att vara gammal och erfaren som måste man ha varit ung och galen. ~

Satt och funderade på vad man egentligen utsätter sig själv för ibland och vilka risker man kan ta bara för att man inte tänker längre än vad näsan är lång. Men det är väl ungdomen som räddare än och för att man är just ung så klarar man av det mesta och man finner lösningar genom svåra situationer. Jag vet bara genom att titta mig om i min vänskapskrets att det finns personer som gått igenom händelser som våra föräldrar inte ens varit i närheten av att uppleva. Men som fortsatt rakryggade och sett framåt för efter regn kommer solsken, frågan är bara om man orka kämpa hela vägen och hur man vet att man kanske borde be om hjälp? Eller bara en hjälpande hand. Men jag vet med säkerhet att om man inte ser framåt så kommer man heller inte komma dit. Framtiden är något man bara kan drömma och fantisera om men för att ta sig dit så väljer man själv vad man tänker göra av livet och vilka vägar man väljer att gå. En killkompis sa för ett tagsen helt spontant en kväll något som tatuerades in i min hjärna, att jag skulle ''njuta av kvällen och ha riktigt kul för det var jag värd'' och det gäller ju alla dagar, kvällar, minuter och sekunder. Det spelar ingen roll vilka uppmuntrande ord man väljer att säga utan saker ligger i att man säger det. Det man inte tänker på är att i slutändan kanske man räddat någon från att falla in i mörker. Jag har varit där, alla har varit där men för att ta sig därifrån så krävs det självinsikt och uppmuntran från andra. Men mest så handlar det om en själv. Jag fick en sista skjuts på vägen av den där påminelsen och jag har nog aldrig varit så stark som jag är idag. Även om det inte är fysiskt så kan jag psykiskt flytta berg med bara en tanke. Livet är som livet är och det blir vad än du gör det till så just därför finns det ju ingen mening att inte älska varje sekund!





Fredagskvällar då neonljusen bländar själar.

Bilder från min fredagskväll men min förening och senare en massa annat härligt folk. Bilderna är lånade utav Mollsan och Hanna (med superfint namn och som förövrigt driver en av sundsvalls största bloggar)! En mycket trevlig kväll måste jag återigen tillägga!





Silver eller någon form av kattguld!