Psykologi pysk!

Sitter på min enda lektion idag, psykologi! Slutar om 45 minuter och det känns som en evighet.. Ska svänga ut till birsta med ida efter skolan för att köpa en klänning inför ikväll! Nu ska jag fördjupa mig i wordfeud och låtsas att jag förstår vad min tråkiga lärare säger!

 



Ska göra vinternatten ljus

Händer då? Folk härmar mina facebookuppdateringar och jag bara chillar. Det väntas trevligheter ikväll och jag är sjukt peppad!! Ska fira att våra nya kandidater i min gymnasieförening tillsammans med våran broder förening. Och är det någonting vi inte gör när vi är med varandra så är det att ta det lugnt. All in! Fick se skolfotot igår och det enskilda kan man ju lika gärna klippa sönder, men så är det alltid för mig. Bjuder på gruppbilden i alla fall på min fina klass! Hörs senare idag! Ps. Sovmorgon till 12.20 slutar 13.30, älskar livet osv!!



Matte B och höstmys.

Föll för sötsuget idag och bad mamma köpa en söt liten hello kitty burk med lite godis. Tillsammans med den så ska jag nu ikväll fördjupa mig i den här helvetes matte B:n. Förstår inte vad de ämnet ska vara bra för alls.. Bra dag idag förresten, termometern visade 23 grader, avslutar nog dagen med en promenad. Hörs senare! 



Cold winter

Jag gillar hösten men på senare tid så har min kroppstemperatur varit lite svajig. Min kropp har svårt att reglera varmt och kallt. Svettas jag så tar det långt tid innan kroppen varvar ner och om jag blir kall så kan de ta upp till flera timmar för kroppen att bli varm igen. Det spelar ingen roll om jag har flera tjocka lager med kläder på mig, jag fryser inifrån. Så var det även i sommras trotts att det var varmt. Men det blir ju självklart värre nu på hösten och vinter då det är kallt nästan jämt. Därför satt jag och kollade igenom massa bilder igår sen jag och min familj var i turkiet i sommras. Ni kan ju fatta att jag saknar värmen!



~ Om att glömma vem man är... ~

Såhär när hösten börjar blåsa sina kalla vindar omkring oss i väntan på att vintern ska komma och svepa ett värmande täcke över hela vårat avlånga land, så börjar man sakta glömma sommarens varma dagar och svalkande nätter. Man eller jag försöker komma ihåg. Allt som hänt. Allt som är värt att minnas. Men det börjar sakta blekna. Precis som solen gör såhär i början på oktober. Minnena bleknar och hur du än gör så kan du inte komma ihåg hur det kändes. Hur det kändes att springa längs med vattnet och bara vara så förbannat ovetandes. Inte ha en aning om vad som hösten har att vänta. Att inte veta. Känna hopp inför framtiden just för att den var så långt bort. Då. Nu. Nu är vi här. Påväg in i höstens mörker. Ett mörker som är i behov av att delas med någon annan. Någon som kan vara den där stora tjocktröjan att slingra in sig i. Söka värme hos.
Löven byter färg nu. Och i natt lämnar jag dig.



Formula 10.0.6

Sa ju att jag skulle berätta vad i hela friden jag hade för plåster i ansiktet igår. Och som tur är hade jag inte gjort en faceplant rakt ner i backen (som annars hade varit lite små roligt) eller så hade jag heller inte blivit slagen .. Utan det var inget mindra än ''down to the pore'' från formula 10.0.6. Plåster som man fäster på näsan eller områden med poor maskar. Och jag måste säga att det verkligen funkade! Vill inte bli för ingående med det var lite småt äckligt också. Ska köra en sväng till ikväll så är min näsa len som en liten bebisrumpa sedan, kan rekommendera att avsluta med en djuprengörande ansiktsmask från samma märke ''pores be pure'' heter den och gjorde även den susen! Hårfärgen i bakgrunden är den jag använder dom gånger jag färgar håret hemma, från garnier. Funkar även den riktigt bra!


För detta kan inte bli mer rätt!

Helt otroligt! För en vecka sen ungefär satt jag och svor över att blogg.se inte hade en iphone app och nu sitter jag och skriver det här från min iphone! Applikationen har alltså kommit och trotts att vi fått vänta länge på den så är det inte en dag för sent! Så mycket enklare allt kommer bli nu när man kan ge er inlägg lite när som helst! Perfekt är min poäng. Nu ska jag färga utväxten och förhoppningsvis bli fräsch i håret igen! Hörs senare!



We all need savings.

Lite av en skit dag idag men jag försöker göra det bästa utav den ändå. Har pluggat hela förmiddagen så nu ska jag försöka börja med ett lite projekt som jag tänkt börja på ett tag nu. Om det blir bra så får ni resultat senare.

Kan berätta för er att den röd-rutiga sjalen är något jag använder mig mycket utav och jag gillar den otroligt mycket. Samt att den värmer nu i kylan. Den fyndade jag på monki förra året för 50 kronor. Och nu vill jag ha en i svart också, frågan är vart man kan hitta de!?



xoxo gossip girl

Blev överlycklig när jag iförrgår fick veta att första avsnittet ur säsong 5 av gossip girl skulle sändas igår natt. Så nu har jag äntligen efter en sådan lång väntan sett de. Kan inte med ord beskriva hur bra serien är!! Längtar tills nästa vecka redan nu. Brukar aldrig nörda ner mig i saker, men med gossip girl har man inget annat val!



Att vi var unga, vad gör de om hundra år.

Rensade igenom datorn och hittade två bilder som fick mig att tänka på förr. Det är så mycket som har hänt på bara några år och jag är så nöjd med tillvaron som jag har den nu, för då. Då kunde jag inte säga att jag var riktigt nöjd. Men det finns några få saker och några få personer som jag alltid kommer bära med mig i hjärtat oavsett hur tillvaron kommer att se ut.




Tappat någon hjärncell?

Frågan är vad jag har gjort? Förutom att bytt bloggdesign igen (ni får ha lite överseende med att jag aldrig någonsin i hela mitt liv kommer kunna bestäma mig) Opererat näsan? Faceplant? Ramlat i en trappa? Eftersom jag ser ut som jag gråtit på den första bilden så skulle man ju kunna tro något sådant! Men ni får veta vad jag gjort för någonting imorgon, kan berätta att jag är väldigt nöjd åtminstonde. Godnatt



~ För det blir som det blir när jag svamlar bort i natten ~

Ibland drömmer jag mardrömmer om att bli lämnad här, kvar. Ensam i en stad där jag föralltid kommer gå i samma skor, där jag kommer tänka samma tankar och nöja mig med att livet inte kom någon vart. Ibland drömmer jag mardrömmar om att alla försvinner en efter en, att jag är helt ensam kvar, att jag bara har mig själv att luta mig mot och ingen att byta ett ord med. Det är sånt som skrämmer mig om natten, ensamheten och en känsla utav att bli lämnad kvar. Jag vill ta mig ut i världen och vända tillbaka för att återigen byta destination. Jag vill skrika från en utav alpernas toppar, simma med delfiner efter filippinernas kust och blicka ut mot manhattans skyline. Jag vill vara full för kärlekens skull och jag vill aldrig igen känna ånger. Idag är inte en dag att blicka tillbaka på för idag går livets tåg bara i färdrikningen framåt. Jag lovar mig själv att aldrig bli som dom. Som dom som blir någon annan än vad dom var. Dom som glömmer det som är viktigt och dom som tror att allt föralltid kommer att vara likadant. Livet är nu och inte igår.



There's no reason why!

Börjar snart min sista och enda lektion för dagen. Har prov i företagsekonomi och jag känner mig faktiskt riktigt lugn inför de! Ska göra mig klar och sen åka ner till skolan så jag hinner plugga lite innan lektionen börjar. Annars blir det mest plugg för mig hela dagen och ska försöka pressa in ett träningspass också. Känner att det är behövligt!

Bild från i Lördags då jag och ett gäng andra tjejer vräkte i oss pizza på bite line.


Jag gömmer mig under löven, tills du hittat hem.

Jag hatar att bli besiken och det var precis vad jag blev när jag nu sett klart modelljakten på kanal 5! Det var stressigt och överspelat och inte alls vad jag hade hoppats på.. Men så går livet vidare! Har inte bloggat på en vecka, jag vet jag vet!! Men jag har haft fullt upp, eller så har jag inte de. Vet inte, vet i alla fall att jag ska bättre mig!

Kan berätta att jag gillar den här bruden väldigt mycket!


Cause this feels like home!

Jag hade en otroligt trevlig och framförallt rolig kväll igår. Hann träffa många människor och utbyta många skratt. Vandrade hemåt vid 3 med ida och somnade tungt i sängen. Idag så väntar en fika med Athena och sen måste jag plugga lite också. Söndagar är till för att inte gör någonting och jag känner verkligen att jag behöver ta vara på de.


Två fina sångfåglar!